Toto je stará prezentace. Aktuální informace naleznete na www.rajhrad.cz!
 Portál občan
Oznámení o chybě od poskytovatele:
Connection Error:http_request_failed
Dnes<div id="zpetny_odkaz" style="visibility: hidden;width:1px;height:1px"><a href="http://phgame.cz">PHGame.cz</a></div>
  • Pátek 18. října 2024
  • Svátek má Lukáš
  • Zítra má svátek Michaela
  • Je sudý týden
  • Je 42. týden

Infomail IDS JMK 09/2021

IDS JMK  upozorňuje na drobné úpravy Tarifu IDS JMK, které se týkají jen cestování po Brně a jen občanů nad 70 let, dětí do 10 let, doprovodu dětí do 3 let a důchodců do 70 let bez předplatní jízdenky. Informace jsou uvedeny v příloze.

Pokračují drobnější výluky v úseku Vranovice – Šakvice – Hustopeče. Organizace dopravy se mění poměrně často, prosím, používejte vyhledávač spojení. O víkendu tradičně část vlaků S3 nedojede až do Kuřimi, ale skončí již v Kr. Poli. Od pondělí 15.3. po dobu 1 měsíce dochází ke změnám na linkách 105 a 530 v oblasti Brod nad Dyjí – Pasohlávky. Pozor, o víkendech nebude linka 105 jezdit v Mikulově od nádraží. Od pondělí se na týden mění trasy linek 804 a 805 ve Znojmě a Příměticích. V příštím týdnu v dopoledních hodinách bude pokračovat údržba trati mezoi Břeclaví a Hrušovany nad Jevišovkou.

 A na závěr dobrá zpráva – podařilo se předčasně ukončit výluku v Brně na lince 43, která se od soboty opět vrací na trasu přes Sadovou.

Infomail 2021-09_ZDE